Pluktuin Herne

Landelijke Gilde Herne laat jullie graag kennismaken met het verhaal van Hernenaar Bert Geysels.

Landelijke Gilde Herne laat jullie graag kennismaken met het verhaal van Hernenaar Bert Geysels.Reeds een geruime tijd leefde bij hem en zijn vrienden de droom om hun moestuinpassie te vertalen in een groter project.

Op en top gezonde voeding produceren met respect voor de omgeving en rechtstreeks contact met de consument. In 2019 kochten zij in de Rendries te Herne een lapje grond. Heel wat werk werd verricht. De nodige aanplantingen werden gedaan, het zaaien en kweken van 10-tallen soorten groenten en fruit is volop aan de gang.

De pluktuin is een idyllische plek waar mensen samen kunnen genieten van de omgeving, tot rust kunnen komen en contact kunnen leggen met elkaar. Je kan zelf plukken wat je wil eten, en je betaalt per gewicht of per stuk. Meer informatie kunnen jullie vinden op:  Www.pluktuinenpajottenland.be

Pluktuin Herne

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Gildefeest 2020

HERNE - Landelijke Gilde pakt uit met druk jaarprogramma

Op wandel in Herne

Op wandel in Herne: Benny Volckaert stippelde verschillende wandelingen uit doorheen onze gemeente. Bij iedere plek die je voorbij wandelt, geeft Benny interessante weetjes en geschiedenis mee. Bovendien staan er naast mooie foto's ook QR-codes in de brochure waardoor je kan luisteren naar interviews.