Hol een pompoen uit voor Halloween

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van maandag 10 oktober tot donderdag 3 november 2022 van 00u01 tot 23u59.
Herne - BREEMSTRAAT , 1540 HERNE
Landelijke Gilde Herne organiseert dit jaar opnieuw de ?Hol een pompoen uit voor Halloween-actie?. Met Halloween in aantocht willen we onze dorpsgenoten graag aanzetten om creatief (uithollen, versieren, etc) aan de slag te gaan met pompoenen. Hol je liever een ?biet? uit naar Keltische traditie? Dat kan!
Landelijke Gilde Herne organiseert dit jaar opnieuw de “Hol een pompoen uit voor Halloween-actie”. Met Halloween in aantocht willen we onze dorpsgenoten graag aanzetten om creatief (uithollen, versieren, etc) aan de slag te gaan met pompoenen. Hol je liever een “biet” uit naar Keltische traditie? Dat kan! 

Voor wie? 

We organiseren deze actie voor alle inwoners uit groot Herne. Te winnen? In totaal zijn er 8 waardebonnen te winnen met een waarde van: 2 x 25 euro, 2 x 20 euro en 4 x 15 euro. We mogen ook 8 geschenkpakketten verdelen, gesponsord door AVEVE Tollembeek. 

Hoe neem je deel? 

Je kan deelnemen van 10 oktober 2022 tot en met 3 november 2022. Deelnemen kan door enerzijds het inschrijvingsformulier in te vullen via: https://forms.gle/oRujcR5Y2YUNXn5AA en anderzijds een mailtje te sturen met de creaties naar landelijkegildeherne@gmail.com 

We vragen aan de deelnemers om hun creatie tentoon te stellen op een zichtbare plek (voordeur, raam, etc). Op deze manier kan de hele buurt meegenieten. 

Jurering en bekendmaking winnaars? 

De jury bestaande uit het Bestuur van Landelijke Gilde Herne zal de inzendingen beoordelen. De winnaars worden bekendgemaakt op 8 november 2022 via onze communicatiekanalen. De winnaars zullen ook persoonlijk op de hoogte worden gebracht.  

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Herne
AVEVE Tollembeek
Meer weten?
Prijs
gratis
Reservatie
https://forms.gle/oRujcR5Y2YUNXn5AA
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0472246178

Meer activiteiten

  • 29 mrt

    Tuincursus: Alles over composteren! (presentatie)